Bokstavslandet

1 04 2015

Vi har under mars månad jobbat med en egen film. Idén föddes då jag berättade för Carina att vi brukar se på Bokstavslandet på måndagar och att vi då brukar jobba med den bokstaven som de tagit upp på filmen. Carina tyckte då att ni kan väl göra en egen bokstavslandetfilm.

Jag gick vidare med idén till barnen och frågade vad de tyckte. De ville de gärna göra. Vi pratade om vad filmerna innehöll, att de var uppdelande i flera sketcher. Vi pratade om vilka sketcher vi skulle använda oss av. Sen lottade vi om vem som skulle spela i sketchen, för att undvika bråk om vem som skulle vara i vad. Det var bra att de fick nya ”arbetskompisar” än vad de var vana vid.

Sen fick de skriva ett manus och efter det gjorde de rekvisita och bestämde om de skulle ha några speciella kläder. Sen var det bara sätta igång att träna in repliker och hur de skulle röra sig osv. Inspelningarna fick vi göra om några gånger till vi var nöjda och orken var slut 😜 När alla sketcher var klara gjorde vi en introduktion sång,  vi tog stöd av introt från Livet i bokstavslandet och sjöng med i deras alfabets sång. Nu ska vi efter lovet visa den för 1an och för förskolan, det blir roligt😀

 

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: