Pusselappar som vi har på vår pekplatta.

25 04 2012

När vi väljer vilka appar som vi ska spara så ska det helst inte finnas reklam eller appköp inuti. Är det en gratisapp så är det ganska svårt att hitta, eftersom många apptillverkare förstås vill sälja den fulla versionen. Den största nackdelen är att vi tycker att det är så lätt för barnen att trycka på reklamen eller köp appikonen och på så sätt komma bort från den app där de är. Då är det så lätt att tappa bort var man var och de tappar fokus. Det slutar ofta med att de bara klickar runt.

Av alla pusselappar som vi valt ladda hem har vi bara kvar dessa åtta, eftersom det ofta varit reklam och köp inuti app. Av de pusselappar som vi har kvar innehåller några köpappar inuti, men man kommer inte vidare till appstore om man stängt av ”Köp inuti program” i inställningar. Ingen av apparna har reklam.

Det finns säkert många fler bra pussel och om man betalar lite för appen så slipper man i alla fall annonser.

 

 

Puzzle words: En bra pusselapp som är på svenska. Ganska lätta pussel att bygga, och när pusslen är klart så ljudar den ordet. 


Peg puzzle: Ett pussel för de minsta barnen. Man sätter hela figurer i en siluett. 

Pettsons kluriga pussel: Ett pussel med olika svårighets grad och nivåer.

Kids insects puzzle: Ett pussel där man bygger i olika nivåer, från ägg till färdig insekt. 

Merry cubes: Är som det låter ett kubpussel i två olika nivåer. När du klarat av att bygga en figur så börjar den att dansa under pusslet.


 

Whales: Ett pussel där man kan bygga olika valar och hajar. När pusslet är klart så kommer namnet på djuret fram. Man kan välja mellan 12 olika språk. En fördel med pusslet är att det finns en barnknapplås ,där man måste dubbelkicka för att komma tillbaka. Man kan också välja mellan olika nivåer, fyra, nio och sextonbitar.

Dino puzzle: Ett pussel där man kan bygga åtta olika dinosaurier. När pusslet är klart så kommer namnet på djuret fram. Man kan välja mellan 12 olika språk. En fördel med pusslet är att det finns en barnknapplås ,där man måste dubbelklicka för att komma tillbaka. Man kan också välja mellan olika nivåer, fyra, nio och sextonbitar.

Whats´s that shadow?: Här ska man leta vilken figur som gömmer sig i skuggan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: